Usunąć ten komentarz?

Test: enzymy w ser - faldowanie i dojrzewanie białek

Opis testu:
Autor nie dołączył opisu testu
Liczba pytań:
3
Poziom:
Średni
Rozwiązany:
3 razy
Średnia ocena:
Test nie został jeszcze oceniony
Średni wynik:
33%
Autor:
kasial31
Tagi:
brak

Komentarze (0):

Chcesz dodać komentarz? albo .

Ustawienia testu

Lista pytań enzymy w ser - faldowanie i dojrzewanie białek

  1. enzym umożiwiający powstawanie mostków disiarczkowychizomeraza disiarczkowaZgłoś błąd
  2. enzym powodujący izomeryzację cis-trans wiązań X-Proizomeraza peptydyloprolilowaZgłoś błąd
  3. enzym umożliwiający syntezę łańcuchów oligosacharydowych (N- i O-glikozylacja)glikozylotransferazaZgłoś błąd
aABCTu znajdziesz odpowiedzi na nurtujące Cię pytania. bBLOGCzytaj bloga! Wszystko o serwisie i dużo więcej! cCO NOWEGO?Jak powstaje TestoManiak? Historia serwisu i nowości.